social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-instagram3 Pinterest social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close icon-facebook-mono icon-youtube-mono logo-akzonobel icon-chevron-down-semi-boldPersoonlijk kleuradvies aan huisKleuradvies_aan_huis_image.jpg
 

Vind je het moeilijk om kleuren te kiezen voor je interieur en kan je wat hulp gebruiken? Dan ben je aan het juiste adres. De verfspecialisten van Levis Atelier geven persoonlijk kleuradvies, bij jou thuis, wanneer het jou past. Ze hebben aandacht voor elk detail, zoals de stijl van je huis, de lichtinval, de vorm en omvang van de verschillende ruimtes. Zittend op de bank of aan de keukentafel, waaiers en stalen bij de hand, vinden jullie samen de juiste kleur(en).

Boek nu je gratis* kleuradvies aan huis! Vul het aanvraagformulier in en een Levis Atelier-winkel in jouw buurt neemt contact met je op voor een afspraak. Zij zullen een prijsindicatie geven van het advies aan huis.

* Voor een kleuradvies aan huis door een Levis kleuradviseur betaal je 90€. Voor elk advies aangevraagd tussen 1/06/2024 en 31/07/2024; en gerealiseerd voor 31/08/2024 ontvang je nu een tegoed bon van €90 die je kan verzilveren als je voor min. 300 euro Levis Atelier verf koopt. Niet cumuleerbaar met andere acties. Geldig in alle Levis Atelier winkels in België.


AANVRAAGFORMULIER


Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Het opgegeven e-mailadres is ongeldig.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht.
 Echte Levis Atelier projecten

Benieuwd naar het resultaat van een kleuradvies aan huis? Bekijk het kleurrijke huis van Eva Mouton of het nostalgische appartement aan zee van de familie De Bruyn. Zij schakelden een kleurexpert van Levis Atelier in en maakten hun interieurdroom helemaal waar…