social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-instagram3 Pinterest social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close icon-facebook-mono icon-youtube-mono logo-akzonobel icon-chevron-down-semi-bold

Het kiezen en combineren van kleuren

Kleuren

 

 
darwin-levis-138-fourside-bewerkt-138-def-hr-adobergb-v1-min.jpg
 

Heb je nog totaal geen idee welke kleuren te kiezen, welke kleuren combinaties het best werken of hoe je je favoriete kleuren kan samenbrengen in een mooi kleurenpallet?

De juiste kleuren en combinaties kiezen is niet eenvoudig. Een kleuradvies persoonlijk op maat helpt je echter om je project met succes te realiseren. Levis Atelier experts geven je praktisch en persoonlijk advies over verf en kleur. Vind hier een Levis Atelier in jouw buurt.

De perfecte kleur, voor jouw ideale interieur

Rustig en puur of net eigenzinnig en creatief: met de juiste verf geef je jouw thuis de uitstraling die bij je past. Maar hoe maak je een doordachte keuze? Levis Atelier is er voor je als je het even niet meer weet. Met advies over de juiste verf en 4 zorgvuldig samengestelde kleurpaletten.

LevisAtelier-Kleurvanhetjaar_optimized-min-res.jpg
Geniet van een frisse wind in huis

2020 is het begin van een nieuw decennium. Het is een nieuwe start. Een nieuw tijdperk. In een steeds meer hectische en digitale wereld is er een verlangen naar betekenis en vriendelijkheid. Onze kleurexperts werden dus geïnspireerd door de kleuren van het ochtendgloren en hebben een inspirerende nieuwe tint gecreëerd, Tranquil Dawn.

Een kleurenpalet dat je perfect kan combineren voor een up-to-date look.

Deze veelzijdige kleur van 2020 lijkt te veranderen naargelang de tinten waarmee hij wordt gebruikt – hij kan op verschillende manieren werken in een warm, neutraal, zacht of licht palet. Tranquil Dawn zit ergens tussen groen, blauw en grijs – net als de vluchtige schoonheid van een ochtendgloren – waardoor het de perfecte trendkleur is voor 2020.

   
La-Brume-du-Matin-602x430.png
 
la-brume-du-matin-768x432.jpg
Een ode aan grijs

Het ideale kleurenpalet voor een strak interieur is “La brume du matin” van Levis Atelier. Off-whites, off-blacks en grijzen domineren de ruimte. Een bewuste keuze. Want tegen deze neutrale achtergrond komen de kleuren van je meubelen extra mooi uit.

Nuances van greige (grijs + beige) scheppen een serene en rustgevende sfeer. Denk maar aan het zachte licht van de ochtendnevel. Of aan de kleuren van de Noordzee op een bewolkte dag.

Kleurtips voor een strak interieur.

The beauty of simplicity. Sobere schoonheid met La brume du matin van Levis Atelier. Dát is de essentie van een strakke woonstijl. La brume du matin is een zorgvuldig samengesteld kleurenpallet voor een puur interieur waar jouw persoonlijkheid in doorschemert. Boordevol licht en evenwicht. Een woning die je én rust én energie geeft.

   
LOmbre-douce-602x430.png
 
lombre-douce-1-768x432.jpg
Natuurlijke toetsen en authentieke elementen

Kleurinspiratie voor een landelijke sfeer vind je in “L’ombre douce” van Levis Atelier. Een gevarieerd palet van aardetinten, geworteld in de natuur. Warme nuances van bruin, groen en rood roepen een nostalgisch gevoel op. Ze lijken sterk op de natuurlijke verfpigmenten die door vorige generaties schilders werden gebruikt.

Haal de natuur in huis, zodat outside ook een beetje inside wordt.

Je hecht waarde aan de natuur en alles wat organisch gegroeid is? En daarnaast heb je oog voor het verleden? Dan geeft deze woonstijl je zeker een goed gevoel. Met natuurlijke toetsen en authentieke elementen, creëer je een plek helemaal voor jezelf. Een plek waar je kan herademen.

   
Le-Coucher-de-Soleil-602x430.png
 
le-coucher-du-soleil-1-768x432.jpg
Mix je eigen stijl bij mekaar

Het kleurpalet “Le coucher de soleil” van Levis Atelier sluit perfect aan bij deze woonstijl. Een palet van poederige pastels in combinatie met enkele vurige accentkleuren. Even betoverend als het kleurenspel van de ondergaande zon.

Een clash van kleuren en genres waaruit telkens iets nieuws ontstaat.

Grenzeloze fantasie, eindeloze variaties. De eclectische woonstijl geeft je een maximum aan vrijheid. Maak van je huis een moderne grot van Ali Baba, met een schat aan persoonlijke spullen en unieke verhalen. Een droom voor bohemiens, globetrotters en verzamelaars.

   

Je eigen project starten?

  • Maak een afspraak online of per telefoon.
  • Kleur en verfadvies van experts.
  • Exclusief tijd voor jou.