social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-instagram3 Pinterest social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close icon-facebook-mono icon-youtube-mono logo-akzonobel icon-chevron-down-semi-bold

Hoe kies je het juiste grijs?

Kleuren

 

 

Grijs in het interieur is absoluut niet saai, zeker niet met alle mooie variaties van deze kleur. Hoe kies je nu het grijs dat perfect bij je kamer past en de sfeer creëert die voor je ogen hebt? Kies voor warm grijs of koel grijs, afhankelijk van je ruimte. In een Levis atelier helpen kleurexperts je kiezen voor de perfecte tint grijs.

Koel grijs

Koel grijs bevat een hint van groen, blauw of paars. Koel grijs is perfect voor een kamer die op het zuiden uitkijkt en voor kamers met heel veel natuurlijk licht. De kleur zorgt voor een moderne look en maakt kleinere ruimtes groter.

Populaire Levis Atelier tinten koel grijs zijn:

 
 

ATL Neutrals A6

Levis Atelier
Muur Binnen Mat
Superior
thumb-ATL-Muur-Binnen-Mat-Superior-3D-neutraal.jpg
 

ATL Neutrals A8

Levis Atelier
Muur Binnen
Satin
thumb-ATL-Muur-Binnen-Satin-3D-neutraal.jpg
 

ATL Nature B7

Levis Atelier
Muur Binnen
Velours
thumb-ATL-Muur-Velours-3D-neutraal.jpg
 
Combineer koel grijs met wit of licht grijs voor plinten en deuren of schilder de muren en het houtwerk in dezelfde tint grijs voor een moderne uitstraling. Om een kamer karakter te geven kan je grijs ook combineren met een accentkleur. Koel grijs is mooi met een warm accent.

Warm grijs

Warm grijs bevat een hint van geel, oranje of rood. Warm grijs werkt het best in kamers die op het noorden uitkijken, in grote open ruimtes en in kamers die je vooral ’s nachts gebruikt. Ze creëren een gezellige atmosfeer en combineren goed met hout en natuurlijk leer.

Onze 3 populairste Levis Atelier kleuren warm grijs zijn:

 
 

ATL Neutrals D3

Levis Atelier
Muur Binnen
Satin
thumb-ATL-Muur-Binnen-Satin-3D-neutraal.jpg
 

ATL Neutrals E2

Levis Atelier
Muur Binnen
Velours
thumb-ATL-Muur-Velours-3D-neutraal.jpg
 

ATL Nature B3

Levis Atelier
Muur Binnen Mat
Superior
thumb-ATL-Muur-Binnen-Mat-Superior-3D-neutraal.jpg
 
Combineer warm grijs met warm wit voor plinten en deuren of schilder de muren en het houtwerk in dezelfde tint grijs voor een moderne uitstraling. Warm grijs kan je ook combineren met een koele accentkleur.

Puur grijs

We denken dat alle soorten grijs hetzelfde zijn, maar dat zijn ze helemaal niet. De meeste grijzen bevatten ook een beetje kleur waardoor ze allemaal een verschillende persoonlijkheid hebben. Puur grijs daarentegen is een mix van zwart en wit, zonder extra kleur erbij.

Grijs is een teamspeler

Grijs is prachtig op zichzelf, maar combineert ook goed met elke andere kleur omdat het de ultieme neutrale kleur is. Als je grijs mooi vindt, maar het niet op elke muur wil kan je het zeer gemakkelijk combineren met trendkleuren.

 
 

Samen beginnen we eraan

  • Maak een afspraak online of per telefoon.
  • Kleur en verfadvies van experts.
  • Exclusief tijd voor jou.