social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-instagram3 Pinterest social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close icon-facebook-mono icon-youtube-mono logo-akzonobel icon-chevron-down-semi-bold

Story

opm_Story-Page_1147_625px_NL.jpg

 

opm_Story-Page_570_300px.jpg
 

Garantie voor stijl sinds 1831

Stijl en mooie interieurs zijn van alle tijden. Als geen ander begreep de familie Naylors al twee eeuwen geleden het belang van kwalitatieve verf. Als eersten kwamen ze met een verf op alkyd-basis – een echte innovatie in die tijd. Ook in de daaropvolgende decennia bleven we vernieuwen, met veel oog voor zowel tijdloze esthetiek als nieuwe trends. Levis Atelier is jouw garantie voor stijl.

 

opm_Story-Page_570_300px2.jpg
 

Zo garanderen we jouw stijl

De Levis Atelier-kleurcollectie is het resultaat van nauwgezette analyse en sluit perfect aan bij de hedendaagse wensen op het vlak van interieurinrichting. Daarvoor analyseert ons Global Aesthetics Team de favoriete woonstijlen en kleurpaletten van de Belgische en internationale markt, om vervolgens de meest relevante interieurstijlen van vandaag in kaart te brengen en kleuren te selecteren die hier perfect op aansluiten. Of je nu een oase van rust wil creëren thuis of graag jouw creativiteit de vrije loop laat, er is altijd een Levis Atelier-kleurpalet dat bij jou past.

 

opm_Story-Page_570_300px3.jpg
 

Welkom bij jouw exclusieve verfspecialist

Voor jouw interieurdroom wil je niets aan het toeval overlaten. Dat begrijpen we volkomen. En met zo’n ruime keuze aan kleurenpaletten en tinten is het advies van een echte vakman geen overbodige luxe. Daarom zijn er exclusieve Levis Atelier verfspecialisten die jou bijstaan in jouw plannen.