social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-instagram3 Pinterest social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close icon-facebook-mono icon-youtube-mono logo-akzonobel icon-chevron-down-semi-boldSchildersdienst
Schilderservice_image_min.jpg
 

Vijf redenen om je huis te laten schilderen door een professional

Als je zin hebt gekregen om je interieur op te frissen en je hebt de juiste kleuren gevonden, al dan niet met hulp van een kleuradvies aan huis, dan twijfel je misschien nog of je een beroep doet op een professionele schilder dan wel of je gewoon zelf aan het schilderen gaat.

Een professionele schilder staat garant voor een perfecte, hoogkwalitatieve afwerking. Je schilderklus wordt bovendien op een efficiënte manier afgewerkt. Er zijn talloze argumenten om voor een professionele schilder te kiezen. Hieronder vind je de belangrijkste : vijf overtuigende redenen om je verfborstel neer te leggen en contact op te nemen met de schilderservice van jouw dichtstbijzijnde Levis Atelier-winkel…

1.   Zij hebben ervaring

Hoe moeilijk kan schilderen zijn? Je hebt wat filmpjes bekeken op YouTube en je weet welke kleuren je wil. De rest is gewoon verf op de muren kletsen, toch?

Fout. Als je een perfect resultaat wil dat lang meegaat, dan kan schilderen op sommige plaatsen best lastig zijn. Je moet vertrouwd zijn met bepaalde technieken en je moet ook specifieke verfsystemen kennen. Technieken en systemen waar professionele schilders tonnen ervaring mee hebben.

2.   Zij kunnen de grootste klussen aan

Doe-het-zelf-klussen starten altijd met goede bedoelingen. Donkergrijs in de gang, lichtgrijs in de woonkamer en een streepje oranje in slaapkamer… En plots is het zes weken later en moet je nog altijd aan die tweede laag in de gang beginnen – volgend weekend, beloofd. Of je een enkele ruimte wil schilderen of een volledig huis, een professionele schilder werkt alles van begin tot einde af.

3.   Zij weten hoe je een schilderklus voorbereidt

Je interieur opknappen vereist meer dan goede voornemens en oog voor kleur alleen. Als je je muren niet correct voorbereidt, dan lijkt het resultaat nergens op. Professionele schilders weten precies wat nodig is voor een perfect afgewerkt decoratieproject, van de voorbereiding tot het opruimen achteraf.

4.   Zij hebben oog voor detail

Sommige dingen zie je niet, tenzij je precies weet waar je naar zoekt. Soms is het verschil tussen een mooi afgewerkt interieur en een perfect afgewerkt interieur het kleine detail waar je zelfs niet aan gedacht hebt. Een professionele schilder met ervaring heeft een getraind oog dat de kleinste kansen detecteert om iets buitengewoons te creëren.

5.   Je kan hen vertrouwen

Hét argument bij uitstek : de toegevoegde waarde van een professionele schilder is een combinatie van technische vaardigheden, ervaring én zekerheid. De belangrijkste reden om een professionele schilder in huis te halen is gemoedsrust, de zekerheid dat je helemaal tevreden zal zijn met de veranderingen in alle kamers van je huis. Geen zorgen, geen stress en geen boodschappenlijstjes. Veel beter dan dat wordt het niet…

Neem nu contact op met de schilderservice van Levis Atelier. Vul het aanvraagformulier in en een Levis Atelier-winkel in jouw buurt zorgt voor een professionele schilder die perfect past bij jouw schilderproject.


AANVRAAGFORMULIER


Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Het opgegeven e-mailadres is ongeldig.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.Dit veld is verplicht.
 Schilderservice_image2.jpg